ΝUTTRIE
banner imagebanner image
 
NUTTRIE OAT
 
Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ Α.Ε. αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των καταναλωτών για προϊόντα φυτικής προέλευσης, δημιούργησε το εξαιρετικής ποιότητας καινοτόμο προϊόν NUTTRIE OAT, βασισμένο στη βρώμη ολικής άλεσης.

Το NUTTRIE OAT αποτελεί ένα vegan προϊόν φυτικής προέλευσης καθώς και το μοναδικό προϊόν της κατηγορίας του, παραγόμενο με αγνό παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο ενώ ταυτόχρονα περιέχει 3% φυτική πρωτεΐνη.
     
     
    Λόγω του ότι η βρώμη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε διαλυτές φυτικές ίνες και ιδιαίτερα στη βήτα γλυκάνη, βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης προσδίδοντας με τον τρόπο αυτό ακόμη μεγαλύτερη διατροφική αξία με την κατανάλωση του προϊόντος.

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΑΕ , με το προϊόν NUTTRIE OAT αποσκοπεί να καλύψει τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες προσφέροντας  πλούσια γεύση  και υψηλή διατροφική αξία.
     
     
 

 


 

 
ΝUTTRIE
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ……Εμμονή Με Τη Γεύση!!!
 
Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ Α.Ε. αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των καταναλωτών για Φυτικά προϊόντα και γενικότερα την σύγχρονη τάση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, δημιούργησε μια εξαιρετικής ποιότητας σειρά plant based υποκατάστατων τυροκομικών προϊόντων με την ονομασία NUTTRIE. 

Η σειρά ΝUTTRIE εμπεριέχει στη γκάμα της τους παρακάτω κωδικούς υποκατάστατων τυροκομικών προϊόντων:
     
     
    Η σειρά ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καταναλωτή για γευστικά υποκατάστατα φυτικά αναπληρώματα τυροκομικών προϊόντων χωρίς Λακτόζη, χωρίς Γλουτένη, χωρίς Ζωικά  Λιπαρά, ιδανικά για τις μέρες της νηστείας αλλά και για όσους παρουσιάζουν οποιαδήποτε μορφής διατροφική διαταραχή-αλλεργία στο γάλα και στα παράγωγα του.

Η σειρά ΝUTTRIE  αποτελεί μια ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση , για αυτούς που επιλέγουν να αντικαταστήσουν τα τυροκομικά προϊόντα στη διατροφή τους χωρίς όμως να στερούνται γεύση και διατροφική αξία.


Επιλέξτε τα προϊόντα της σειράς ΝUTTRIE για να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα sandwich, toast, pizza, μακαρονάδες.